Yarraville Residence

Vast in size yet warm and tranquil in its experiences.

The Yarraville Residence is simple in appearance consisting of large precast concrete and timber rectilinear volumes. The internal spaces further create a sense of largeness and openness through a sunken living quarters on ground floor and a grand triple storey void housing the dwelling’s staircase. 

Another beautiful feature of the residence is the intersection of the lap pool with the void creating a real sense of the outdoors invading into the indoors both formally, materially and experientially. The dwelling is finished off with a rooftop bar and terrace that includes integrated bench seating to capture the breathtaking views of the CBD skyline.

Related Projects

Get in touch:

Would you like more information about working with our team of experienced qualified architects and builders?

Simply fill in your details, and let us know about your new project!

Close Menu