Mazzucchellis The Glen

The Mazzucchellis store in The Glen shopping centre takes advantage of its curved corner tenancy with an elegant and sophisticated design.

In collaboration with TAG Interiors, the large central opening invites the occupant into the retail space. A combination of rose gold finishes, dark accents, stone and glazing embrace the luxurious and high end brand of Mazzucchellis. The use of stone creates a flow on effect from the outer shopping centre thoroughfare. 

Custom joinery constructed from a combination of rose gold, stone and glass display the jewellery elegantly. Simple arch lines on the outer windows invoke height to the space, as well as the black walls and ceilings, contrasting with the cabinetry and flooring invoke a classical splendour to compliment the store’s ambience.

Related Projects

Get in touch:

Would you like more information about
working with our team of experienced
qualified architects and builders?

Simply fill in your details, and let us know
about your new project!

Close Menu