Glen Waverley Renovation

The Glen Waverly renovation is a whole house transformation, including updated bedroom and bathroom finishes and introducing an open plan living to a typical post war suburban home. Visitors are welcomed by a simplistic entry, of white rendered walls and a contrasting black pergola canopy. 

The entry immediately opens to an extensive open space, which spans from the living and dinning, to the kitchen area. A window opening at the rear, creates a sense of continuity with the backyard, allowing natural light and a sense of greenery to enter the space. The white finishes create a dominant interior colour pallet, brightening the internal spaces, by contrasting with the dark floorboards and dispersing natural light.

Related Projects

Get in touch:

Would you like more information about
working with our team of experienced
qualified architects and builders?

Simply fill in your details, and let us know
about your new project!

Close Menu